lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kahvintuoksua

Kahvipusseja saan usein tuliaisina Jaakolta töistä. Siellä juodaan pääasiassa Juhlamokkaa, joten niitä pusseja on mukavasti kasassa. Sanotaanko, että useampaankin punottavaa kahvikoppaan.
Punottavia koppia olen tehnyt kaksi, yhden juhlamokkapusseista ja yhden koiran Eukanuba-pusseista. Työn alla on CostaRica-kahvikoppa. Suikaleiden ompeleminen ei oikein vain ole mielenkiintoista hommaa, joten ompelen niitä todella hitaalla tahdilla, eli ehkä parin kuukauden välein muutama...

Taas kerran Jaakon töistä tuomia kahvipusseja oikoessa ja lajitellessa sekä varastoon laittaessa kävin läpi myös vanhoja pusseja. Kyllähän niistä voisi jotain jo tehdäkin! Aloin Kahvipussin uusi elämä -kirjan ohjeiden mukaan tehdä kylmäkassia. Eihän siitä kylmäkassia sitten tullut, kun totesin että sitä sorttia pusseja oli juuri sopivasti isoon ompelemalla tehtyyn kassiin. Kassia tehdessä mielessä oli kälyn synttärit muutaman viikon päästä. Suurperheessä tarvitsee ison kauppakassin.


Vuorina on kälyltä saatua vanhaa verhoa.


Tuli hyvä mieli, kun sai jotain valmiiksikin. Muuten olen pääasiassa vain surffannut ja ihastellut, tällä hetkellä pääasiassa askartelujuttuja ja nekin keskittyneenä kirjojen uusio käyttöön.

Seuraavat linkit ovat mielessä, kun suunnittelen kirjojen paloittemista. Tuolta blogin yläreunasta muuten löytyy välilehtenä ja omana sivunaan Linkki-osio, johon olen nämä linkit myöskin laittanut.

Kirjasta tehty laukku
Kirjasta laukku, suomenkielinen ohje 
Kirjasta piilorasia 
Vanhoista kirjoista muistikirja tai kalenteri
Kierrätyskirjaohjeita 
Tuohitähti
Helppo paperitähti

Näihin tunnelmiin, Saara

1 kommentti:

  1. Hienoja "kahvilaukkuja". Mä saisin myös materiaalia nopsaan kasaan, koska juomme paljon kahvia. En ole ikinä tehnyt punontaa, tuokin olisi kiva kyllä oppia. - Ja nyt lähden tutustumaan sun kirja-linkkeihin.... Entä mitä tekisi vanhoille videokaseteille? En osaa niistä "kangasta" kutoa, enkä varmasti ehtisikään, mutta tuntuu ihan kauhealta täyttää roskis niillä. Lasten videoita ottavat vastaan Kontissa, mutta ei aikuisten leffoja.

    VastaaPoista