sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Paitatehdas

Valitettavasti loma lähenee loppuaan, joten ajatuksia on suunnattava jo varovaisesti syksyyn ja töihinpaluuseen. Sitähän voi helpottaa esimerkiksi ilahduttavilla vaatteilla!

Nappasin kaapista kaksi kuviollista kangasta, joista molemmista tiesin saavani 1,5 paitaa. Lisäämällä hiukan yksiväristä, saadaan se toinen kokonainen valmiiksi asti. Kaikissa paidoissa oli kaavana Jokatyypin kaavakirjan raglanpaita sopivaksi muokattuna ja poikkileikkauksellisissa risteytettynä OW 2/2008 sporttipaidan kaavaan.
Peppi Bloomia ostin kerran 2-laatuisena ja en ole kyllä huomannut virheitä kankaassa.
Perhoskankaan pohjaväri näytti ostaessa mustalta, mutta todellisuudessa se on ennemminkin tummanruskea. Sopivan lisävärin valitseminen ei ollut helppoa, mutta päädyin kokeilemaan oranssia.
Viimeinen kuva jäi utuiseksi, mutta mallista saa silti selvän.
Oranssi kangas sopi oikein hyvin oranssien perhosten kanssa samaan paitaan.

Kävin kahden vierailijan kanssa eilen Marjamäen pajutilalla. Olen siellä pari kertaa aikaisemminkin käynyt ja ihastellut pajukoreja. Muille olen niitä kyllä lahjaksi ostanut, mutta en itselle, joten suunnitelmissa oli sellainen ostaa. Pettymys oli todella suuri, kun pajutuotteita oli aivan kourallinen aikaisempaan verrattuna. Toinen vierailijoistani ei ollut Marjamäessä aikaisemmin käynyt ja odotta myös pajutuotteita. Todella ikävää, että pajutilalta ei saa ostettua pajutuotteita kuten ennen. "Sisustuskrääsään" näytti valikoima keskittyneen...

Kangaslaskuri on pyörinyt kuukauden aikana eestaas miinuksella ja plussalla. Sain jo yhden kangaslähetyksen, joka nosti saldoa lähemmäksi plussalukemia. Miinuksella vielä mennään, mutta maanantaina haen postista paketin, joka romuttaa haaveet miinukselle jäämisestä. Ajattelin kyllä jatkaa kangaslaskuria vielä loppuvuoden ja mahdollisesti myöhemminkin.

Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti