sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Naisten päivän jatkot

Naistenpäivänä muokkasin ompelu- ja pyykkäyskalustoon kuuluvaa silityslautaa pirteämmäksi ja vetovoimaisemmaksi. Lauta ei ole vielä kovinkaan vanha, mutta valkoinen päällinen oli jo ehtinyt saada useampaankin kohtaan tukikankaiden liimaa.

Laitoin yksinkertaisesti vain kankaan laudan päälle, leikkasin muotoon, huolittelin reunat ja lopuksi vielä nauhakujat ympärille. Narun kiristys on hoidettu jostain takista joskus talteen otetulla nyöristopparilla.
Tätä voisi jopa pitää esillä! Voisikin tehdä useita vaihtopäällisiä esimerkiksi eri vuodenajoille.


Naisten päivä -kangasta jäi reilusti yli perjantaisista pussukkaompeluista, joten ompelin vielä isomman ja pienemmän pussukan itselleni. Molemmissa on Naisten päivä -kangas vuorina ja kantohihnassa. Loput kankaasta lähti uuteen kotiin, joten en joudu enää enempää keksimään kohteita ko. kankaalle. Pieniä tilkkuja vielä jäi, jos jotain vielä keksisin.

Puuvillakankaita oli niin houkuttelevasti esillä, että aloin testata pyykkipoikapussin tekoa. Kaavana toimi pesulahenkari ja ohjeen olin joskus painanut mieleeni netistä.

Pesulahenkareita on muutama lisää, joten pienellä muokkauksella suunnittelen tekeväni näitä lisää lahjoiksi ja tuliaisiksi. Suunnittelin myös, että näitä voisi tehdä pidempinä useammalla lokerolla vaatekaappiin vöiden ym. säilytystä varten.

Saara

1 kommentti:

  1. Menisikö sentään hienostelun puolelle, jos vaihtelisit silityslaudan päällistä vuodenaikojen ja juhlapyhien perusteella..? Terv nimim uudistetun silityslaudan päällinen vetää sekin jo viimeisiään.

    VastaaPoista