maanantai 27. helmikuuta 2012

Kukkapaitoja

Eliisalle tervetulotoivotukset ekaksi blogin lukijaksi!

Tämä blogaaminen jatkuu totuttuun tapaan todella epäsäännöllisenä. Lomalla ehtii ja töissä ollessa ei juurikaan ehdi. Toivon tosissani vähän tasaisempaa työtahtia ensi vuodelle.

Mutta nyt lomalla siis ompelutöitä on tehty reippaasti. Tänään otin käsittelyyn Triteksistä ostetut ilmeisestikin Nanson kukkatrikoot. Molempia värejä oli hiukan niukat määrät. Punasävyisessä kankaassa tingin T-paidan pituudessa pari senttiä. Kaavana on Ottobre Womanin kaava 303. Hihojen kohdalla olisin voinut vähän tarkemmin miettiä kuvion kohdistusta!


Harmaasävyisestä kankaasta ajattelin ensin tehdä pitkähihaisen tunikan, mutta kangas ei riittänytkään enää hihoihin. Leikkasin kädenteiltä saumanvarat pois ja kanttasin nekin trikookaitaleella. Tämäkin kaava on Ottobrestä, tosin jostain eri numerosta. Edessä on pääntiellä pienet rypytykset keskellä.


Huomenna onkin varmaan vuorossa ostoskierros. Mietiskelin vähän Kontissa käyntiä. Jotkut ovat kuulemma sieltäkin löytäneet kivoja tarvikkeita käsitöihin. Tosin netistä jo valmiiksi katselin myös, että sellainen firma kuin Zipperstop toimittaa USA:sta myös Suomeen vetoketjuja ym. tarvikkeita.

Aurinkoisia päiviä toivoen,

Saara

1 kommentti:

  1. Mäkin kävin Triteksissä joku viikko sitten, mutta en ole ehtinyt vielä aloittaa ompelua niistä kankaista. Siiri oli viime viikon hiihtolomalla eli kotona ja siitä syystä ei koko viime viikolla valmistunut mitään :) Minä olen käynyt viime aikoina useastikin Kontissa, se on tosi hyvä paikka. Olemme vieneet sinne vuosien saatossa paljon tavaraa nurkista ja olen sieltä myös ostanut niin käsityötarvikkeita kuin lastenvaatteitakin. Parasta siinä on se, että siellä on siistiä ja vaatteet ovat ehjiä ja puhtaita ja kivasti henkareissa!

    VastaaPoista