sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Järjestystä kotiin

Patteritermostaattien vaihdon tieltä joutui askarteluhuoneesta vanha kirjoituspöytä eteiseen. Pöytänä sille ei enää käyttöä ole ja muutenkin se on kovin huonossa kunnossa. Keksin sille uutta käyttöä. Tai ainakin kokeilen, toimiiko se tarkoituksessaan.

Ennen:

Vaatehuone tuli joskus noin vuosi sitten järjestettyä näppärien pahvilaatikoiden avulla. Kaaos kasvaa silti aina itsekseen, se on luonnonlaki.

Ennen:


Rasseli tykkää pienistä sopukoista, se meinasi muuttaa (taas) vaatehuoneeseen.


Jälkeen:

Edelleen on liikaa tavaraa ja hiukan epäjärjestystäkin. Koiranruokasäiliö unohtui vielä ulkopuolelle, joten ei sitä tilaa ihan hirveästi ole. Muutama tyhjä laatikko ja muutakin rojua siirtyi muualle.

Naapuri antoi pihastaan pioneita maljakkoon.
Niiden myötä tuli todettua, että eipä meillä olekaan riittävän isoa maljakkoa. Aallon korkea maljakko oli hilkulla kaatua. Mutta, sopivasti kävin kyläilemässä olleen tätini kanssa Marjamäen Pajutilalla Kangasalla. Siellä ihastuin isoon tulpalliseen lasipurkkiin, joka vielä oli mukavasti -50% alennuksessa. Sen piti tulla kyllä keittiöön, mutta nyt alkuun saa toimia maljakkona. Purkki oli edullinen, alle 10 e ja niitä sinne vielä jäikin vaikka kuinka, jos joku kävijä innostui...

Käytiin vähän huonekaluostoksilla perjantaina. Meillä on kohta 9 vuotta ollut samat eripariset TV-taso ja sohvapöytä, jotka ei sovi yhteen minkään muidenkaan kalusteiden kanssa. Lisäksi eteiseen kaivataan säilytys- ja laskutilaa. Näihin pyrittiin löytämään ratkaisuita Laulumaan ja Ikean kalusteilla. Laittelen tarkemmin sitten, kun Laulumaan tilaus on saapunut ja ollaan saatu Ikea-paketti koottua. Jotta homma ei olisi liian yksinkertainen, aiotaan tehdä ihan omanlainen sohvapöytä kahdesta Ikean ruokapöydästä. Projekteja siis riittää myös sadepäiville.

Saara

2 kommenttia:

 1. Vaatehuoneet... huoh. Meillä on myös tavaraa vaikka muille jakaisi, laatikoihin minäkin olen yrittänyt niitä järjestellä. Meillä huone on niin täynnä laatikoita, että aina kun jotain hakee, pitää tyhjentää muutama laatikko edestä pois ;) Mutta, tuo olikin tosi näppärä teko siirtää pöydän laatikostot vaatehuoneeseen. Näyttää hyvältä.

  Mä aina haaveilen hyvästä järjestyksestä. Kaikille tavaroille pitäisi olla oma paikka ja ainakin nimi laatikossa, mitä missäkin on. Toki meillä pitäisi olla vielä vihko, missä kerrotaan , mikä tavara missäkin on.... ja vielä vaikkapa jääkaapin ovessa lappu, missä kerrotaan missä se vihko on ;)

  Odottelen mielenkiinnolla teidän sohvapöytää! Mä meinasin ostaa Ikeasta sen halvimman puisen pöydän ja katkoa siitä jalat lyhyemmiks, että oltais saatu takapihalle katoksen alle pöytä... Se asia saa vielä muhia.

  VastaaPoista
 2. Järjestelemistä riittää ihan aina, parasta kai olisi kun vaan riittäisi varastotilaa...

  Kyllä varmastikin Eliisa tulisi ihan hyvä pöytä uloskin jalat katkaisemalla! Laitankin kuvan siitä meidän pöydänraakileesta, kun siitä on vain jalat lyhennetty.

  VastaaPoista