perjantai 4. tammikuuta 2013

Kangasvaihtareilla ekaa kertaa

Ensimmäinen Susie-tunika vaikutti niin kivalta, että päätin tehdä heti toisen perään. Uutena juttuna laitoin trikookanttihuolittelun sijaan pääntielle joustopitsin.
 Kaava: Susie, OW 5/2010
Kangas: Triteksin trikooOsallistuin tänään elmäni ekan kerran kangasvaihtareille. Mielenkiintoinen kokemus! Oli ihana päästä näkemään muiden kankaita, mutta myös ehdottamaan vaihtoja. Tässä on oma saaliini:
Violettia pitsimäistä trikoota, mustaa muovitettua kassikangasta ja pala Finlaysonin karhukangasta.

Suurimmalla osalla osallistujista oli pieniä lapsia, mikä näkyi myös heidän tuomissaan ja vaihdossa ottamissaan kankaissa. Seuraavalla kerralla tiedän minäkin ottaa mukaan enemmän lapsille sopivia kankaita.

Eilen siivosin trikootilkkulaatikkoa ja samalla myös puuvillatilkkulaatikkoa, kun tein kestovanulappuja. Ohjetta katsoin Hääräämö-blogista. Itse tosin ohjeesta poiketen leikkasin vain flanellin ympyräksi ja trikoon reunat leikkasin saumurilla ompelun yhteydessä tasaisiksi.
Näistä saa kivoja pikku lahjoja esim. vetoketjupussukan kanssa.

Illalla piti vielä saada jotain aikaiseksi, joten taftin jämäpalat saivat kyytiä. Tein koristetyynynpäällisiä, joissa on tuollaiset hauskat laskoskoristeet.

Loma alkaa olla lopuillaan. Saa nähdä, kuinka taas töiden alettua ehtii käsitöitä tehdä. Jos ei ehdi, niin sitten täytyy vaan järjestää sitä aikaa...

Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti