tiistai 11. helmikuuta 2014

Kestovanulaput ja lahjontaa

Tilkkuja ompelin kestovanulapuiksi. Toisella puolella on joustofrotee ja toisella puolella trikoo. Tähän sai kivasti hyödynnettyä kauniiden kankaiden pienetkin palat.

Näitä voi antaa lahjaksikin ja siksi seuraksi on tehtynä verkkokankaasta pesupussit.

Yhden nimipäivät ovat helmikuun lopussa ja taas kerran lahjaa varten löytyi sopiva kangas, josta tuli tällä kertaa yöpuku.
Sain kangasvaraston luettelot melkein valmiiksi. Tykkään, kun näistä näkee aikaisempaa konkreettisemmin kankaat ilman laatikoiden kaivelemista!

Töissä on jo hiukan helpottanut kiire, mutta silti vielä riittää tekemistä. Ensi viikon jälkeen on hiihtoloma, jolloin ehtii kunnolla irtoutua työnteosta. Aurinkoisia ilmoja odotellessa!

Saara

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla! :) tästå otan kyllä ideaa kangasvaraston tyhjennykseen ja ihan mahtava tuo kangaskuvasto, vaikka iso homma tehä se niin näkee hyvin mitä kaikkea sitä oikeasti tuola laatikoissa on ja minkä verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit! Kangaskuvaston aloittaminen on työlästä, mutta myöhemmin homma helpottuu, kun yrittää heti ostoksia tehtyään muistaa laittaa tiedot ylös. Suosittelen!

      Poista