sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Perusompelua

Kuviollisia t-paitoja ja pitkähihaisia trikoopaitoja kaapissa riittää, mutta peruspaitoja yksivärisinä ei niinkään. Nappasin koko yksiväristen trikoiden kasan mukaani ruokapöydälle ja viisi niistä valikoitui leikattavaksi. Aika tummia sävyjä tuli tällä kertaa, mutta ompelin sarjatyönä mustilla langoilla saumurilla ja peittarilla.

Kaava: Ottobre Woman 2/2007
Kangas: pääosin viskoositrikoota ja modaali-puuvillatrikoota Triteksistä
Kankaankulutus: noin 4 m


Tykkään noista Triteksistä ostetuista sekoitetrikoista, joissa on viskoosia tai modaalia. Molemmat materiaalit tekevät kankaasta miellyttävän luistavaa ja pehmeää, silkkistä.

Marraskuun jälkeen en ole ostanut ollenkaan kankaita. (Plussat johtuvat ilmaiseksi saaduista kankaista.) Paikallisessa ompeluryhmässä oli tarjolla Royal-tuotteen kimppatilaus ja päätin vihdoinkin tilata Metsässä-trikoota. Kerrankin kangas jota oikeasti odotan saapuvaksi. Tosin ongelmaksi taitaa muodostua, että kenelle kaikista metsässä viihtyvistä sukulaisista siitä paitaa tai pipoa syntyy!

Viikon päästä on hiihtoloma... Työt ovat viime aikoina kuormittaneet tavallista enemmän, joten loma on todella tarpeen katkaisemaan kiireen ja antamaan mahdollisuuden uuteen alkuun.

Lomaa odotellessa,

Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti