tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ompelua ja ostoksia

Viikonloppu kului ompelun ja kankaanpainannan merkeissä. Järjestimme yhdessä paikallisten harrastajien kanssa oman ompelutapaamisen, jossa oli Emo-tuotannosta ammattilainen opastamassa kankaanpainantaan sisään. Alkuun oli vaikea päästä, mutta sitten idean keksittyään painaminen sujui reippaasti.

Painoin pääasiassa lakanakankaalle ja pari painatusta trikoolle.
Osasta ehdin ommella valmistakin. Kassien määrä oli meillä koettu liian pieneksi, joten niitä siis:
Osa kasseista on menossa lahjoiksi.

Kangassaldo oli jo reilusti miinuksella, jopa koko alkuvuoden osalta. Kävin kuitenkin maaliskuun lopussa Triteksissä ja niin meni taas saldo plussalle! Kovin paljoa ei ollut kilokankaita kivoja kuoseja, joten keskityin yksivärisiin ja pakalta myytäviin. Uusina mielenkiintoisina myyntituotteina oli jonkin lopettaneen ompelimon saumurilankoja, vetoketjuja ja nyörejä. Niitä tulikin sitten ostettua varastoon runsaasti!
Saara

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja painatuksia! Ja kassit erityisesti mieleeni. Ja kankaita, aah!! Kävin Tesomalla viime viikolla äitiä katsomassa ja tietysti kirppiskierroksen. Kävi hieman mielessä Triteksissä käynti , kun se on ihan siinä kirpputorin vieressä, mutta sain oltua etten mennyt. Mulla on vieläkin nuo kankaat ompelematta. Tarvis suunnitella sellainen kokopäivän ompelupäivä! Ja Jiipee hoitaa huushollin ja lasetn kuskaukset :)

    VastaaPoista