sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sekalaisia ompeluita

 Metsässä-trikoota olin ihaillut jo useaan otteeseen Royal-tuotteella ja yhdessä kimppatilauksessa tulin sitä itselleni ostaneeksi. Sopii hyvin näihin paitoihin, joita voi vaikka metsäretkellä käyttää. Leikkasin kappaleet väärässä järjestyksessä ja huonolla sijoittelulla, joten Jaakon paitaan ei pituus meinannut riittää. Alareunassa on eri suuntaa leikattu kaitale, joka menee siellä yllättävänkin hyvin.

Vanha neulatyyny oli jo huonossa kunnossa, joten opettelin katedraalin ikkunan ompelemista uudessa neulatyynyssä. Takana on tarranauha ompelukoneen päälle kiinnittämistä varten. Ompelukoneen kahvan väliin olen laittanut toisen puolen tarranauhasta.
 Pari viikkoa sitte SavaWayssa oli aiheena tekstit. Oma tekstini tulivat kankaiden hulpioista, joita olen parin vuoden ajan kerännyt.
 Hulpioista ompelin ensin "kankaan", josta sitten edelleen tein isohkon pussukan.
 Seuraavana päivänä ompelin vielä ensimmäisen pussukan seuraksi toisen pienemmän.
 Meillä on kohta viikon ajan myllätty takapihalla. Ensin siirtyi kasvilaatikko toiseen paikkaan. Sitten on kaivettu kuoppaa, kuljetettu hiekkaa ja nyt on menossa jo terassin rungon rakentaminen. Betonilaattojen tilalle tulee puinen terassi. Koiralle tämä on ollut rankkaa, koska se ei ole voinut tavalliseen tapaan olla takapihalla silloin kun sitä itseä huvittaa.
Reilu kuukausi kesälomaan! Kankaiden yöstä tulikin jokunen metri kangasta tilattua lisää, joten eipä ole tarvetta kangasostoksille ennen kesää ainakaan...

Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti