sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Parempia kuvia

Edellisessä kirjoituksessa lupailin parempia kuvia juhlapuvusta. Kyllä niitä otettiinkin, mutta mistää ei tullut kovin edustavaa. Mutta on edes päälle puettuna kuvissa.

Oltiin reilu viikko sitten työkavereiden kanssa helmikurssilla. Siellä valmistuneet helmet olivat heti karonkassa käytössä. Näiden piti olla ns. arkihelmet, mutta hyvin kelpasivat juhliinkin.


Perjantaina alkoi kauan odotettu hiihtoloma. Viime viikot ovat olleet todella työntäyteisiä, joten kyllä nyt lomasta todella nauttiikin. Lepäillessä se loma pääasiassa menee. Ja käsityöt on osa sitä lepoa!

Viikolla aloittelin jo trikoo-ompeluita ja jatkoin loppuun nyt viikonloppuna. Ensin valmistui kaksi V-päänteistä T-paitaa vanhalla Suuren käsityölehden kaavalla.



Sitten valmistui yksi toppi Ottobren kaavalla.

Ja vielä yksi T-paita Ottobren kaavalla 303. Raitapaita oli "pakko" saada mukaan, koska raidat olivat Ompeluelämän haasteena tällä viikolla. Viime hetkeen meni tämän paidan kanssa!


Yöpukuja ei voi varmaan olla liikaa, joten tein myös trikoopyjaman itselleni. Punainen Triteksistä ostetty Nanson lammaskangas oli reikäinen keskeltä, joten piti ottaa avuksi samanlaista harmaata kangasta. Yläosan kaava on vanhasta luottotrikoopaidankaavastani Suuresta käsityölehdestä 90-luvun puolelta ja alaosa flanellipyjamasta 2000-luvulta.


Tässä toisessa kuvassa näkyy paremmin lammaskuvio. Kuvaan on päätynyt myös "ompeluapurini" Rasselikin.


T-paita kuvat tuli otettua kahteen kertaan, kun ekalla kerralla tuli sekundaa ilman salamaa. Kuvia katsellessa kauhistuu aina omia mahamakkaroita, joista olisi ehkä syytä hankkiutua eroon! Tässä lomallahan olisi hyvä aloittaa...

Lomatunnelmista,

Saara

1 kommentti:

  1. Voi, sä olet ollut ahkera! Juhlapuku on kaunis. Ja nuo t-paidat tosi kivoja.Sinivihreäraidallinen on ihan mun makuuni. Mä olen ihan laiskana noiden t-paitojen kanssa, vaikka materiaalia olisikin. Mä menin vaan kauppaan ja ostin kolme kahden hinnalla :)

    Mukavaa lomaviikkoa sulle, äläkä ota stressiä mahamakkaroista -oot just sopiva! Ja nyt voinkin liittyä sun lukijaksi, kun vähän päivitin konetta, ja näkyy toi "lukijat"-kohta mullekin :)

    VastaaPoista