sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kirjontainnostus

  Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä on ollut todellinen buumi tehdä tietyn tyyppisiä tunikoita. Homma on tainnut lähteä liikkeelle jostain kaupallisesta tunikasta, jota mukaillen on kaavoja tehty eri kokoihin. Omani on tehty Ottobre Womanin 2/2009 kaavalla. Madalsin vytärökaitaletta ja levensin helmaa. Vähän tuli ehkä reilun kokoinen ja vyötärökaitale voi seuraavassa kappaleessa jäädä kokonaan pois. Yhdessä toisessa Ottobren kaavassa olikin ihan yhtenäinen helmaosa.

Kummipojalle ompelin nimpparilahjaksi collegehousut, joihin tein Angry Birds -kirjonnat etu- ja takalahkeisiin.


Jaakko puolestaan sai T-paidan Saab-kirjonnoilla. (Paita on ihan kaupan paita tällä kertaa.)

Ja kun kirjontaan kerran olen niin innostunut, kirjoin myös kaitaliinan villalankaefektein.

Perhosissa en muistanut, missä kohdassa piti villalankaa laittaa ja siksi tulikin villalankaa vähän tavallista enemmän...
Yhtenä lomapäivänä suuntasin auton Länsi-Tampereelle Koivun ompelukoneliikkeeseen ja Triteksiin kankaita ostamaan. 20 m on kahden kerran perusteella vakiomäärä ostoskerralla... Näitä (ja vanhojakin) yritän kesän aikana tuhota sen minkä ehdin! Koivusta ostin tilkkutyöpöydän, -paininjalan ja -kehyksen. Josko vapaatikkaus niillä helpottaisi ja tulisi yksi keskeneräinen tilkkupeitto valmiiksi.

Juhannus meni mukavasti mökillä. Tänään eli sunnuntaina oltiin kotona sadetta pitämässä. T-paitatunika olikin tämän päivän aikaansaannos. Vielä tänään muutakin ehtisi.

T. Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti