tiistai 21. elokuuta 2012

Edes jotain ompeluita

Taas on saatu kokea sitä arjen "ihanuutta" reilun viikon verran. Täydellinen hyppy rentoudesta kiireeseen... Jotain pientä on onneksi ehtinyt myös ommella. Vielä on toiveissa, että työmäärät tasoittuvat ja ihan oikeasti myös töiden jälkeenkin jaksaisi ja ehtisi tehdä jotain omaa.

Henna oli tehnyt läppärilleen kivan suojapussin. Siitä innostuneena päätin itsekin tehdä omalleni suojuksen. Pyörittelin alkuun hetken mielessä erilaisia kangasvaihtoehtoja, mutta lopulta päädyin farkkuun. Sinänsä hauska juttu, että farkkulaatikosta löytyi tämä ehkä 10 vuotta sitten tehty tilkkupalanen. Mitatkin täsmäsivät suunnitelmieni kanssa, joten pääsi sekin pala vihdoin käyttöön. Päälliseen laitoin tueksi silitettävää tukihuopaa. Kiinnittimenä on tarranauha.

Malli: Oma, läppärin mittojen mukaan
Kankaat: Päällinen mallitilkkuja, vuori pussilakanaa Kodin1:stä

Koska Vuodatus kadotti vanhasta blogista kuvat, laitan meinasin laittaa uudestaan myös viime syksynä tehtyjen tablettikoteloiden kuvan. MUTTA, kuvat taisinkin ottaa työtabletilla, joka oli vain kokeilukäytössä minulla. Ei löydy siis koneelta niitä kuvia, harmi.

Huomisen tunnit on vielä suunnittelematta, joten siirryn tästä vielä hetkeksi töiden pariin.


Toiveissa on, että saan myytyä pois ne aikaisemman viestin paksut sametit. Meinaa tila loppua kankailta kesken, kun ei viitsisi ikuisesti pitää extravarastoa keskellä askarteluhuoneen lattiaa! Kankaaton kuukausi olisi siinäkin kohtaa ehdottoman hyödyllinen, taas kerran.

Saara

1 kommentti:

  1. Tässä taas nähdään, että mitään ompelujuttuja ei kannata heittää meneen, kun niitä voi joskus tarvita. :D Ihanaa tuo keltainen sametti tuossa alimmassa kuvassa!

    VastaaPoista