tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ei kahta ilman kolmatta

Vierailin viikko sitten ensimmäistä kertaa Marimekon Vintti-myymälässä Ideaparkissa. Sieltä löysin 3 metrin paketillisen kivaa kukallista sinisävyistä trikoota. Hassua muuten, että Ideaparkin avautuessa siellä tuli käytyä useasti, mutta nyt oli mennyt jo monta kuukautta edellisestä käynnistä.

Kaikki 3 metriä kangasta leikkasin kerralla paidoiksi. Tuli ainakin heti kokeiltua, että kolme paitaa siitä palasta saa. Kaksi pitkähelmasta pitkähihaista ja yksi lyhythihainen sekä pipo.
Kaavoina on Autumn Mood OW 5/2013, Onion 2035 ja perus-T-paita OW 2/2007.

Sain eilen trikoisen torkkupeiton valmiiksi, mutta siitä laitan kuvia vasta myöhemmin. Sain näiden ompeluiden ansiosta koko alkuvuoden kangassaldon nollille. Parin viikon päästä on tiedossa retki Karnaluksiin, joten nyt yritän pysyä kaukana kangas- ja tarvikekaupoista siihen asti.

Saara

4 kommenttia:

 1. Oho, sä olit sitten tosi nopea! Mulla on odottelemassa oranssina tuota samaa kukkaa, mutta en ole saanut ommeltua sitä vielä ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa poikkeuksellisesti kangasta ei marinoitu ennen käyttöä. Olisihan marinoimalla saanut ehkä jotain hauskempaa vielä ;)

   Poista
 2. Tosi kivat :) Kävin siellä toukokuussa, eikä sillon ollu kummosiakaan vaihtoehtoja trikoopaloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näköjään aina kannattaa kurkata, jos ei aina ole mielenkiintoisia.

   Poista