sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Lahjoja ja muita puuhia

Kesäloman ompelut alkoivat lahjojen ompelulla. Kävin hiukan kangasvarastoja läpi ja valikoin sieltä sellaisia kankaita, jotka tietysti silmää miellyttävät mutta eivät silti syystä tai toisesta ole vielä päässeet käyttöön. Ehkä ne voisivat ilahduttaa jotain muuta, joten työn touhuun!

Osa lahjojen saajista lukee tätä blogia, joten en sen tarkemmin erittele, mikä kenellekin on ja milloin annettavaksi. Vaihtoehtoja on monia!

Ensin kaksi miesten pyjamaa ja yhdet pyjamahousut.
Sitten neljä naisten yöpaitaa.

Pari paitaa, pari pipoa ja tuubihuivi skootterikankaasta:
Violettikuvioinen T-paita: (tämän kangas on siitä "aikuiselle sopivasta kangaspaketista")
Mekko kummitytölle: SKL 8/2009
Monien lomien alussa olen (suurista kangasvarastoista huolimatta) käynyt hankkimassa materiaalia loman tarpeiksi. Nytkin kävin hakemassa lisää kankaita Triteksistä reilun 30 metriä. Näin pahasti ei ole tullut kankaisiin retkahdettuakaan aikoihin!
Osaa kankaista oli vain ostamani pala, joten ensi viikolla valikoima voi olla muu. Uusia paloja kuitenkin on tulossa! Piti ostaa kankaita muihin pyjamiin, jotka vielä oli tekemättä, mutta "unohdin" ostaa niihin sopivia kankaita...

Osallistuin pitkästä aikaa SavaWayhin. Tanyasumin ylläripussista paljastui harmaa-mustaraidallista joustocollegea.

Alussa:
Pala ei aivan riittänyt lyhyisiin lenkkihousuihin, joten kaveriksi laitoin mustaa Paulakukka-trikoota. Välissä on mustasta collegesta leikatut tereet.
Lopputulos:
Ulkohommiakin on sään salliessa tullut ekalla lomaviikolla tullut tehtyä. Kasvimaata on laitettu, kukkia siirrelty sopiviin purkkeihin ja ulkokalusteet käsitelty. Vielä olisi väliaitojen maalausta vuorossa. Ja jossain vaiheessa myös terassin teosta jääneet materiaalit pitäisi siivota pois.
Kuvassa tuolit ottavat aurinkoa eli kuivuvat käsittelyn jäljiltä!

Kesäterveisin,

Saara

1 kommentti:

  1. Vau, valtava määrä sulla ommeltuna! Tuollaisen tuottamisen jälkeen voikin ostaa muutaman (=30) metrin kankaita lisää.

    VastaaPoista