lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ostoksia lomaa odotellessa

Kuulin tänään, että yhden tätini lisäksi myös toinen tätini lukee nykyään blogiani. Tervetuloa lukemaan! Kommenttien kirjoittaminen onnistuu myös ilman mitään tunnuksia. Kommentin tekstilaatikon alta voi valita erilaisista vaihtoehdoista myös anonyymin tai Nimi/URL, jolloin voi laittaa myös vain nimen ilman URL-nettiosoitetta. Olisi kiva jos jättäisitte joskus kommentteja käydessänne.

Eräs nettikangaskauppa myi valikoimansa pois edullisesti. Tykkään hypistellä kankaita kaupoissa paikanpäällä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen tilatessani netistä. Tilaus tuli tehtyä vähän kiireessä, joten tilasin näin jälkeenpäin ajatellen aivan liikaa kankaita sukulaislapsien lahjatarpeita ajatellen.

Ruskea perustrikoo vaihtui kankaan loppumisen takia vaaleanpunaiseen kalanruotoon, jolle en ainakaan heti keksi käyttökohdetta. Ja Jaakko ilmoitti, että harmaa työkonetrikoo sekä ruskea junatrikoo ovat kuvioiltaan liian lapsellisia hänen tai appiukon paitoihin, joita olin suunnitellut ompelevani. Eli ei välttämättä mennyt ihan putkeen tämä tilaus. Jatkossa meillä ostetaan siis kankaat paikan päällä kangaskaupassa ja kysytään mieheltä kuosien sopivuutta.

Onneksi tein myös hyviä kauppoja kuluneella viikolla. Huomasin facebookin myyntiryhmässä ison kasan konekirjontalankoja. Sain tingattua hintaa vähän alas. Ja paketin saatuani olin enemmän kuin tyytyväinen kauppoihin. En kovin tarkkaan ollut myyntikuvaa katsonut, mutta paketti sisälsi lähes 50 rullaa kirjontalankaa! Paljon enemmän kuin olin uskonutkaan. Monista oli kyllä lankaa purkautunut pois eivätkä ne tietenkään täysin uusia olleet, mutta ehdottomasti hintansa väärti.
Tänään periaatteessa aloitin lomani suvivirren saattelemana. Huomenna on vielä henkilökunnan yhteinen kesänavaus, maanantaina täytyy käydä kemikaalivarastoa siivoamassa ja tiistaiksi hoitaa uusintakokeita sekä muutamien kokeiden korjaus. Kesän ompelukausi saa siis alkaa!

Saara

3 kommenttia:

  1. Ei meilläkään mikään hitti ole ollut Pekalle noi lastenkuosit. Oikeastaan ainoa, joka on kelvannut, on ollut se raksakuosi ja siitäkin oli töissä epäilty, että Pekka on lähtenyt yöpaita päällä töihin!

    VastaaPoista
  2. Olipa hyvä, että juuri sinä Merja kommentoit asiaa. Yritin nimittäin Pekan paitojen perusteella sanoa, että hyvin ne kuosit käy aikuiselle miehelle :)

    VastaaPoista
  3. Sori, meni sun hyvät perustelut kiville :D Ongelma on siis sekä mies että miehen (työ)kaverit! Yksiväriset tai korkeintaan kaksiväriset paidat kelpaa paremmin kuin hyvin ja tosiaan ne paidat, joihin on applikoitu bändin logo tms. tarpeeksi "miehekäs" asia!

    VastaaPoista